perjantai 8. heinäkuuta 2016

KANAWOKKIA

Heips taas vähään aikaan. On ollu aika kiireinen viikko töissä tälläviikolla. Nyt kuitenkin ajattelin tulla postailemaan teille mun uudesta ihanasta makuelämyksestä, jonka "opin" kesälomareissulla ollessa Helsingissä. 

Kyseessä on kanawokki/kastike, vai mikä lie periaatteessa onkaan. On niin helppo tekoinen, että ei kyllä paljoa vaadi. Kasviksia voi laittaa oman halun ja maun mukaan, itse pilkoin ekana kasvikset, tomaattia, paprikaa, kurkkua, kesäkurpitsaa. Lisäksi laitoin säilykemaissia ja ananasta. 

Kun kanasuikaleet on ekana kypsennetty pannulla, niin sinne lisätään joukkoon kookoskermaa ja vihannekset. Stten vain kypsennetään vähän lisää, että vihannekset ja kookoskermakin on lämmintä. Mutta tässä ei oikeastaan tarvitse. Itse voi vielä laittaa mausteita sen mukaan miten itse tykkää. Tämän kaveriksi keitin riisiä. Älyttömän hyvää on kyllä tuo kookoskerma tollaisessa kastikkeessa, mulle tuo kookoskerma oli ihan uusi makuelämys. Tästä tietysti varmaan tulee yksi pravuuri ruokiani. 

Oletteko te koskaan kokeilleet kookoskermaa ruuanlaitossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti