torstai 12. toukokuuta 2016

EUROVISION 2016

Euroviisut lähenee ja päätin nyt taas perinteen vuoksi koota tänne blogin puolelle kymmenen omaa suosikki biisiä viisuissa. Mulle euroviisut on aina sellainen joka vuoden perinne kattoa. Tänään tulikin käytyä hamstraamassa jo herkkua lauantaille euroviisu illalle. Tiistaina tulikin jo ensimmäinen semifinaali, jossa suomi taisteli finaaliin pääsystä, mutta valitettavasti emme tänäkään vuonna ole kilpailemassa finaalissa. Tänään tuleekin sitten toinen semifinaali, jossa kilpailee monia hyviä esiintyjiä. Iltaa siis ootellessa!

Nämä on satunnaisessa järjestyksessä!


Ranska, Amir - J`ai cherche



Bulgaria, Poli Genova - If Love Was A Crime



Belgia, Laura Tesoro - What`s The Pressure



Australia, Dami Im - Sound Of Silence



Liettua, Donny Montell - I`ve been waiting for this night



Azerbaijan, Samra - Miracle



Itävalta, ZOE - Loin d`ici



Cypros, Minus One - Alter Ego



Venäjä, Sergey Lazarev - You are the only one



Moldova, Lidia Isac - Falling Stars (laitoin tämän moldovanki tähän, vaikka se tippu ensimmäisessä semifinaalissa)


Sattuuko olemaan teidän suosikkeja näissä? Aiotteko katsoa lauantaina euroviisu finaalin?

6 kommenttia:

  1. Omia suosikkejani ovat Venäjä, Hollanti ja Kypros :D. Odotan innolla tulevia viisuja ja tänään olisi tarkoitus katsoa toinen semifinaali.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja suosikkeja sullakin. :) Mäkin odotin innolla toista semifinaalia ja nyt oon jo täpinöissäni ja odottelen huomista finaalia innolla!

      Poista
  2. Löytyy munkin suosikkeja :) Mä aion huomenna laitella omat suosikkini blogiin, joten en niitä vielä paljasta ;) Vähän odotan kyllä kanssa innolla huomista finaalia ja tarkoitus olisi napostella kaikkia hyviä herkkuja jännittäessä omien suosikkien voittoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Mäpäs odottelen innolla siis sun huomista postausta! ;-) Se onkin niin parasta aina herkutella siinä samalla, kun kattoo jännittyneenä viisu finaalia. :)

      Poista
  3. Odotan viisuja kyllä! Tietenkin vähän harmittaa, kun Suomi putosi mutta oli toisaalta arvattavissa. Mun suosikki on Alankomaiden biisi :)


    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Joo kieltämättä hiukan harmittaa kun suomi ei päässytkään finaalin, mä jopa tykkäsin siitä suomen biisistäkin ja edusajastakin jonkinverran.. Mutta onneksi mukana on niin monia hyviä kappaleita, että sinänsä vaikka harmittaa, niin unohtuu nopeasti että suomi edes yritti päästä finaaliin. :D

      Poista