lauantai 7. toukokuuta 2016

2016 SUMMER BUCKETLIST

Viime vuoden tapaan, ajattelin tänäkin vuonna tehdä kesän bucketlist -postauksen. Nyt on asiat paremmin kuin voisi ollakaan, koska sain lopulta kesätöitäkin, vaikka näytti olevan tuo kesätyöpaikan saaminen aika hankalaa.. Eli koko kesän vietän suurimmaksi osaksi sitten töissä. Mutta tässä olisi asioita, joita haluaisin tulevana kesänä toteuttaa. 

Haluan tehdä mahdollisimman paljon töitä. Olen siis vaan iloinen, että vihdoin sain kesätöitä koko kesäksi. Nämä työt jopa alkavat jo tässä kuussa ja aherran töitä siis elokuun loppuun saakka. Varmaan mikään älyttömän helpoin työ tämä ei tule olemaan, mutta kyllähän se rahalla palkitaan. Meinasin nimittäin jo varautua siihen, että joutuisin ottamaan opintolainaa, jos en saisikaan töitä mistään, mutta onneksi ongelma ratkesi kertaheitolla enkä ollu uskovinani, kun sain kutsun työhaastatteluun - ja se, että siellä työhaastattelussa pystyttiin mulle jo tarjoamaan työpaikkaa kyseisestä yrityksestä. 

Mökkeilyä. Mikä onkaan ihanempaa kuin kesällä mennä rentoutumaan mökille. Mökkeily kuuluu ehdottomasti jokaiseen kesään, ja paljon. Eli Kuusamossa toivon näkeväni itteni montakin kertaa tulevana kesänä. Mökki on vaan se paikka, jossa pystyn unohtamaan kaikki murheet ja keskittymään siihen ihanaan rauhaiseen ympäristöön.

Grillausta. Voi että grillaaminen, aivan parasta kesäisin. Odotankin itseasiassa jo juhannusta, että pääsee mökille viettämään juhannusta ja grillaamaan. Toki grillata voi muulloinkin, mutta juhannuksena se jotenkin on vaan parhainta. Huomenna ajateltiin vasta aloitella grillikautta tälle vuojelle. Grilli siis huomen iltana kuumaksi!

Pieni kesälomareissu. Vaikka mulla tulee koko kesä olemaan duunia, niin silti olisi ihanaa pistää aivot narikkaan hetkeksi ja lähteä tekemään jokin pieni kesälomareissu, täällä Suomen sisällä. Tämä ei ole mitenkään mahdotonta, koska reissu on jo tiedossa, jos vaan saan sen töitten kanssa sopimaan. Mutta kesäkuulle siis ois muutaman päivän helsingin reissu tiedossa.

Paljon jäätelön syömistä ja pientä herkuttelua. Koko kesähän pitää herkutella oikein kunnolla. Ilman jäätelöä ei voi kyllä yhtään kesää viettää. Toivottavasti tulee ihanan lämpimiä ilmoja, että voi nauttia sitä jäätelöä tuolla ulkonakin, ettei tartte vaan sisällä istuskella. 

Rannalla auringonottoa. Toivottavasti tulee lämmin kesä, että pääsee monena päivänä ottamaan rusketusta iholle rannalle. Uimisesta en niinkään piittaa, mutta on ihanaa vaan makoilla rannalla ihanan lämpimässä auringonpaisteessa. Pittäähän sitä joka vuosi hieman rusketusta saada ihoon, vaikka loppujenlopuksi oonkin niin huono ruskettumaan.. Ei melkein väliä sillä, että oonko siellä rannalla tunnin vai kuus tuntia..

Paljon ulkoilua. Mikäli sät vaan sallii, niin tottakai pitää päästä joka päivä edes vähän ulkoilemaan. Mulle se sopiikin vallan hyvin kesällä, kun mulla tulee olemaan vaan iltatöitä, niin on aamut ja aamupäivät sitten aikaa ulkoilla ja vaikka kävästä siellä rannalla 

Ystävien kanssa ajanviettoa ja uusiin ihmisiin tutustumista. Kesälläkään ei saa unohtaa ystäviä, ei edes koulukavereita, vaikka kesällä ei koulua olekaan. Tietenkin olisi kivaa viettää aikaa myös kesällä ystävien kanssa sen verran mitä vaan ehtii. Mutta kesä saattaa olla vähän kaikilla joko kiireistä aikaa tai sitten ei. Mutta ystävät on parhautta. 

Veneilyä. Kesällä haluaisin myös käydä veneilemässä. Meidän iskällä on vene, jolla monta kesää ollaan veneilty, mutta itse en edes muista, että millon olen viimeksi kyseisen veneen kyydissä ollut. Viime kesänäkään en mitenkään ehtinyt veneilemään heidän kanssa, se vaan sitten jäi. Jospa nyt tulevana kesänä voisin korjata himoni veneilyä kohtaan.

Paljon valokuvausta. Haluan nyt tulevana kesänä pitää kameran hieman enemmän mukana mitä viime kesänä.. Tunnustan, että viime kesänä oikeasti kuvasin todella vähän tänne blogin puolelle mitään, joten ensi kesänä aion korjata tilanteen ja yritän muistaa kuljettaa kameraa aina vaan mukana kun mahdollista. Olisi ihana postailla tänne blogiin enemmän mitä viime kesänä. Mutta postailussa joskus tulee vastaan se aika, millon yrittää ehtiä muilta kiireiltä.

Tämmöiseltä suunnilleen näyttää minun listani ensi kesälle, onko yhtään samoja juttuja mitä te haluaisitte tehdä?

15 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä listalta! :) Itekki haluaisin valokuvailla mahdollisimman paljon, matkustella ja vain nauttia kesästä <3 Ja heii kiva kun sait kesätöitä, onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös. :) Kiitos, on ihan uskomatonta saada kesätöitä, kun se tunne on aivan loistava! Kuitenkin ku on niin paljon opiskelijoita vailla kesätöitä, niin kyllä kelpaa hehkuttaa jos jostain kesätyöpaikan saa. ;)

      Poista
  2. Oijoi, hyvältä kuulostava lista, ehdottomasti! :) Toivottavasti teidän stadinreissu onnistuu hyvin ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta silloinkin! :) Itsekin kaipaisin hieman mökkeilyä ja sitä enempi valokuvaamista, pitäisi ainakin jälkimmäisen kohdalla aktivoitua ihan kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin toivon kovasti, että kun päästään kesällä reissuun, nii että ois aivan huippuja ilmoja silloin! Ja valokuvaamisesta olen samaa mieltä, munkin täytyisi vähän aktivoitua sen kanssa, ja nyt lupaudun niin tekemään kesällä. :) Parempi ois kans mulla muistaa sitten kuljettaa sitä kameraa joka paikassa mukana missä vaan voi. :D

      Poista
  3. Tosi ihania juttuja haluat sun kesään ♥ Kuulostaa just täydelliseltä kesältä :)

    VastaaPoista
  4. Ahh mä rakastan kevättä kun näitä pousteja alkaa valua blogeihin. Omani toteutan vasta toukokuun lopussa, osa näistä löytyy kyllä omaltakin summer bucket listalta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, mäkin niin tykkään lueskella juuuri näitä postauksia kaikista blogeista! :) Oii odotan innolla jo sun tämmöstä postausta, mutta ehkä mä jaksan toukokuun loppuun asti oottaa. ;)

      Poista
  5. Nämä postaukset on niin kivoja! Minunkin listaltani löytyy samoja asioita. Toivottavasti viihdyt kesätyöpaikassasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näitä lueskella. :) Joo toivotaan!

      Poista
  6. Mulla on tulossa myös tosi työntäyteinen kesä, mutta oon myös just tosi onnellinen, että on töitä :) Oon myös sitten suunnitellut kaikki viikonloput jo melkeimpä täyteen kaikkea kivaa "lomailua" :D

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan todella kiva/hyvä juttu, että töitä riittää kesälläkin. :-) Harvalle niitä oikeasti on tiedossa.. Ja ehottomasti pitää suunnitella kaikkea kivaa lomailua myös kesälle, että saa edes hetken hengähtää.. :)

      Poista
  7. Mihin pääsit kesätöihin? :-) Voi, mäkin haluisin käydä Kuusamossa siellä isän syntymäkodin mökillä kesällä. 8-) Ja noniin, mennään porukalla käymään vaikka Nallikarin rannalla jos tulee oikein helteistä. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meen Sanoma Medialle. :) Joo mennään vaan! Toivottavasti tulis mahollisimman paljon helteitä kesällä, että sais nauttia joka päivä kunnolla auringosta. :) Kirjotteleks sie muute blogia ennää? :)

      Poista
    2. Juu, onnea vielä siitä! :-) Ja jep, toivottavasti tulis, niin pääsis nauttimaan auringosta oikein kunnolla! <3
      Ja oon miettinyt monesti, että pitäis kirjottaa mutta mulla on ollut nyt vähän semmonen tilanne etten vaan yksinkertaisesti ole kerennyt, mutta en halua lopettaakkaan kun jos taas jossain vaiheessa ehdin paremmin alkaa kirjoittelemaan. :o

      Poista