perjantai 29. tammikuuta 2016

TAMMIKUUN LEMPPAREITA

Hei taas pitkästä aikaa! On taas ollu niin kiireistä koulun kanssa, että ei ole ehtinyt kovin paljoa ajattelemaan koko blogia. Tammikuukin tässä on ihan viimesiä päiviä menossa ja maanantaina oltaisiin jo helmikuussa menossa. Ihanaa, tule kevät tule. ♥ Aattelin, että joka kuun lopussa voisin postata aina kuukauden lemppareita, niihin sisältyy vaatteita, kosmetiikkaa ja mitä vain, minkä olen kokenut sen kuukauden aikana parhaimmistoon. Nyt olisi siis vuorossa tammikuun lemppareita, suurin osa on tällä kertaa vaatteita. 

Nykyään mun suosikkeihin kuuluu ehottomasti kaikenmaailman neuleet. Ne on niin ihanan lämpimiäkin talvisin. Ja ne pukee ihan melkeempä minkälaista asua vain. Vasemman puoleinen neulepaita on yks mun ehottomasti lemppari vaatekappale joka löytyy vaatekaapostani tällähetkellä. Oikeanpuoleinen puolestaan on vähän vanhempaa vaatetta, joskus viime syksynä olen tainnut kyseisen hommata. Täytyy nyt talvella pitää paljon neuleita, kun kesällä niille ei ole kovin suurta tarvetta. 

Nykyään myös olen ihastunut tämmöisiin hörhelöneuleisiin. Tai millä näitä nyt voisikaan kutsua. Kuitenkin nuo ihanat pitkät karvat näissä on niin näyttävän näköiset! Mustan topin kanssa aivan täydellinen yhdistelmä. Tän mä oonostanut alennuksessa viidellätoista eurolla, joten ei ollenkaan hintava edes.

Tämä neulepaita on kyllä niin iänkautinen että huh. Itseasiassa en ole ostanut tätä edes uutena, joskus tullut ostettua jostain facebookin myyntipalstalta. Tammikuun puolessa välissä huomasin, että tämähän on todella kivan näköinen farkkujen kanssa. Ollut kaapissa nimittäin käyttämättömänä. Löysin tämän kun siivosin kaappeja, enkä edes muistanut enään että mulla on tämmönekin. Tämä on kyllä ehdottomasti yks suosikkini!

Tammikuun aikana eniten käytössäni olleuta farkkuja ovat nämä kahdet. Vasemman puoleisista tykkään älyttömän paljon, vaikka ne onkin aika tiukat. Tykkään tuosta väristä todella paljon. Lisäksi tietysti ihan perus vaaleansiniset farkut.

Ja sitten lopuksi muutama kosmetiikkatuote. Noita kynsilakkoja siis on tullut käytettyä eniten tässä kuussa, nytkin kynsissä tuota kirkkaanpunaista lakkaa. Punaisesta tykkään erityisesti kynsissä. Ja tuo hiusöljy, voi että. Tekee kyllä hiuksista niin upean kiiltävät ja helposti käsiteltävät, Nykyään kun käytän hiusöljyä aina pestyihin hiuksiin. Lisäksi tuo vartalovoide on aivan älyttömän hyvän tuoksuista. 

Tässä olisi nyt muutamia lempparijuttuja tammikuulta. Toki tässä ei tietenkään ole kaikkia, ku muuten olis tullu varmaan kilometrin mittainen postaus. Katsotaan mitä sitten lähtee helmikuussa lemppareihini. :) 
Nyt voisinkin mennä telkkarin ääreen, ihanaa viikonloppua jokaiselle!

8 kommenttia:

  1. Hei tää oli kiva idea, pitäiskö napata itselle kanssa :)

    Neuleet on kyllä tosi ihania tähän aikaan vuotta ja sopivat niin hameen kuin housujenkin kanssa <3

    VastaaPoista
  2. Oi kun kivan näköisiä lemppareita! Varsinkin neuleet ja tuo pörröneule, ihanat ♥ Mua harmittaa kun omistan nykyään niin tylsiä neuleita enkä nä enää tarpeelliseksi kotiuttaa uusia tänä talvena:') Ehkä ensivuonna voisi vanhat heittää kirpparille ja ostaa sitte uusia 8) Kivaa viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih. ♥ Joo mullakin aina alkutalvesta yleensä hankinnassa uusia neuleita, joita sitten voi pitää ympäri talven. :)

      Poista
  3. Ihania neuleita oot löytäny <3 mieki haluun pörröneuleen! :-D En vaan ole vielä löytänyt sopivaa kohtuu hintaan mutta jospa vielä jokin kaunis päivä :o Tosin on mulla semmonen paita mallinen mutta haluisin just tuon tyyppisen kun sullaki tuolla kuvassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Joo tuommoset pörröneuleet on aivan ihania, ylipäätään oon rakastunu kaikenmaailman neuleisiin. :-)

      Poista
  4. mäkin oon ihan rakastunut tollaisiin pehmeisiin pörrö neuleisiin! ne on samaan aikaan tyylikkäitä mutta lämpimiä :>!

    VastaaPoista