tiistai 29. joulukuuta 2015

KUVIA JOULULTA

Joulu oli ja meni. Harmi kun se menee niin nopeaa aina. No, nyt on syytä sitten ootella uuttavuotta, joka ei olekaan enään ollenkaan kaukana! Tulee mulla vähän kiirus nämä joulupostaukset julkaista, että saisi sitten uudesta vuodestakin jonkun postauksen tehtyä. Mutta tässä olisi ensinnä vähän kuvia aatolta ja joulunajalta yleensä.









Tässä ei ole ollenkaan kaikki kuvat joita tulin jouluna otettua. Valitsin joukosta vaan mielestäni parhaimmat. Kuvia on sekasin Kuusamosta äidin luolta sekä Taivalkoskelta mun isän luolta. Koko aatto ja joulunaika meni kyllä niin nopeaa löhötessä vaan sohvalla ja kattoessa jouluohjelmia telkkarista. Tuli myös syötyä todella hyvin ja nyt jaksaakin sitten oottaa ens jouluun herkkujen puolesta. ;-) Saatan vielä jossain vaiheessa tehä postauksen mun joululahjoista.

Nyt kirjoittelen tätä postausta vielä mun isän luolta ja huomenna ois tarkotus sitten lähteä takasin ouluun päin viettämään uuttavuotta! 

Oikein mukavaa vanhaa vuotta vielä kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi ihanan jouluisia kuvia tosiaan ♥ Joulunaika on kyllä aina niin ihanaa, mutta menee ohikin myös aivan liian nopeaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Joo niin tekkee. Nyt jo alkoi harmittaa ku ei oo ennää aatto. :D Vaikka periaatteessahan virallisesti joulu on ohi vasta loppiaiselta. :D

      Poista
  2. Ihania kuvoa oot säkin saanut jouluna, tosi rennolta ja leppoisalta vaikuttaa ♥ Täälläkin odotellaan uutta vuotta ihan innoissaan, huomenna se on!! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :--) Joo, niin Kata täälläkin! En tiiä mikä siinä uudessavuodessa aina niin viehättää, mutta huippuahan sitä on juhlia!

      Poista