sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

SUOMENLINNASSA

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille lukijoille! Tulin vielä näin viikonlopun päätteeksi postailemaan teille lisää meidän lomareissusta. Tälläkertaa vuorossa olisi Suomenlinna. Suomenlinnassa on tullu tätäkin kertaa ennen käytyä jo useampaan otteeseen ja tälläkertaa menin kyseiseen paikkaan ystäväni ja hänen lapsen kanssa. Kuten aina, niin menimme lautalla. Tämä paikka se osaa olla aina niin yhtä kaunis! Onneksi meille sattui tosi hyvä ilma sinne, koska eihän vesisateella olisi ollut ollenkaan niin kiva kävellä. Oli myös tosi lämmin. No, nämä kuvat oikeestaan kertookin vähän enemmän tästä reissusta. 
Minulla on tänään viimeinen lomapäivä ja huomenna olisi tarkoitus palata töihin. Toisaalta ihan mukavaa mennä taas työkavereiden juttusille. Ihana loma ja reissu on kyllä takana, mahtavia muistoja taas taskussa! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa että teille sattui nuin hyvä ilma ja meki ollaan käyty Suomenlinnassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. :-) Joo, suomenlinna on kyllä tosi ihana paikka! Tullu käytyä monen monta kertaa. :-)

      Poista
  2. Suomenlinna on kyllä yksi ehdottomia kesän vierailukohteita! :) Niin kaunis paikka ja sait otettua todella ihania kuvia sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä! :-) Vaikka itsekin niin monesti siellä käynyt, niin siltikin sinne on tosi mukavaa mennä aina uudelleenkin! Kaunis paikka. :-)

      Poista