keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

SATUNNAISIA KUVIA KESÄKUULTA

Ihanaa keskiviikkoa lukijat! Töitä on taas ollu niin kiitettävästi, että paljon mitään muuta ei ole ehtinyt tekemään, mutta sehän ei haittaa. Onneksi pikkuhiljaa taas viikonloppu lähestyy, niin pääsee vähän lataamaan taas aivoja uuteen viikkoon. Nyt kuitenkin postailen teille satunnaisia kuvia kesäkuulta. Tämä aika kun menee niin nopeaa, että nyt ollaan jo heinäkuun puolessa välissä menossa.

1. Jonkin sortin "kesäpäivän" asua / 2. Meidän pikkuinen kullannuppumme <3 / 3. Ihanan vihertävää oli juhannuksena Kuusamossa mökkeilemässä / 4. Selfie, vai sittenkin belfie / 5. Lenkkimaisemaa / 6. Joskus kesäkuun alussa oli mukavan lämmintä ja aurinkokin paistoi mahtavasti / 7. Tässäkin kuvassa lenkkimaisemaa / 8. Kuusamosta mökiltä, oli ihana tyyni järvi, itikoita vaan oli liikaakin.

1-2. Juhannuksenaikaan Kuusamosta mökiltä / 3-4. Laivalta, voi että siellä oli niin huippua. ps, kuvassa näkyvä sämpylä oli niin hyvää :p / 5-7. Tukholmasta, se on kyllä niin nätti kaupunki, vaikka meitä ei sää sinänsä suosinut, kun sai takki päällä kävellä, mutta onneksi ei sentään satanut vettäkään! / 8. Suomenlinnasta, siellä tuli käytyä kaverini ja hänen lapsen kanssa :)

Tämmöisiä lkuvia sian koottua kesäkuulta. Nyt kello on jo niin paljon, että täytyy lähteä valmistautumaan taas töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti