perjantai 3. heinäkuuta 2015

LAIVARISTEILY TUKHOLMAAN

Mukavaa perjantaita kaikille! Tulin nyt postailemaan teille meidän laivaristeilystä, kun käytiin kesälomareissussa. Olen vielä täällä Kuusamossa ja huomenna olisi tarkoitus mennä takaisin Ouluun. Mutta mennäänpä tämänpäivän postaukseen ja antakoon kuvien puhua enemmän.


Me mentiin Viking Linella, mutta meitä vastaan tuli Silja Line laiva. Oli pakko tietenkin räpsätä siitä kuva. Harmi että se ei kuitenkaan niin lähellä mennyt, että olisi voinut vilkuttaa vaikka niille jotka siellä olisi ollut kannella. :D Niinkuin yleensä minulla tapana.

Oli kyllä tosi mukavaa käydä laivalla. Aina siellä on yhtä mukavaa. Me käveltiin ihan sinne Tukholman keskustaan ja kierreltiin niitä putiikkeja sen mitä ehdittiin. Käytiin myös esimerkiksi H&M:llä ja Cubuksella. Jotenkin hassua käydä Tukholmassa semmosissa kaupoissa, mitä suomestakin löytyy. Loppuaika me vietettiin Åhlens -nimisessä kauppakeskuksessa. Siellä oli kyllä vaikka ja mitä. Tuli ostettua itselle ainakin magneetti, postikortteja, pullonavain, farkkutakki ja sukkia. Mukava reissu kaikinpuolin. Käytiin myös yhessä kahvilassa istuskelemassa ja syötiin siellä sämpylät sekä juotiin kahvia. Siinäpä pääasiassa oli lyhyesti tästä Tukholman reissusta. Seuraavassa postauksessa voisin kertoa vielä Suomenlinnassa käynnistä. Sieltäkin tuli räpsittyä muutamia kuvia.

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tulee ihan ikävä Tukholmaan, jossa tullut useammankin kerran vierailtua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane! :) Joo tukholma on kyllä tosi ihana paikka! <3

      Poista
  2. Mukavalta vaikuttava reissu teillä! :) jotenki pakko viilata pilkkua mutta se on cubus :D anteeks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin. :) Oho, hyvä että sanoit! Nyt korjasin. :D

      Poista
  3. Awww mäki haluun risteileen! Niin ihania kuvia ja välittyy niin sellainen laivafiilis...Kateellinen ilmottautuu :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih eiku risteilyä sitte varaamaan. ;-) Laivalla on kyllä niin huippua aina!

      Poista