maanantai 1. kesäkuuta 2015

SATUNNAISIA KUVIA TOUKOKUULTA

Niin se toukokuukin vaihtui kesäkuuhun ja aatella että ollaan jo piakkoin puolessa välissä tätäkin vuotta. Ihan järettömän nopeasti menee nämä kuukaudet. Ja miksei vuodetkin. Mutta kesä, se on täällä! Mulla kesä alkaa aina kesäkuusta, vaikka ilmat ei aina siltä näytäkkään. Keräsin tähän postaukseen satunnaisia kuvia toukokuulta.





















1. Synttäripäivän lookki, 6. toukokuuta. 2. Kanaa ja wokkivihanneksia, siitä onkin tullut ehottomasti yksi lemppari ruuistani toukokuun ajan. 3. Lenkkeilemässä, pitäs ostaa kyllä uudet lenkkikengätkin.. 4. Kiiviä, mikä onkaan sen parempaa, ihan parasta! 5. Oi nam croisantteja, lidlistä saa aivan parhaita juusto- ja kinkkucroisanteja. 6. Tuli nakeltua kiekkoa muutaman kerran koriinki :D 7. Aurinkopäivän selfie. 8. Lenkkipolulta. 





















1. Selfietä. 2. Aa oon niin rakastunu noihin mun uusiin surinkolaseihin, haluisin pitää niitä säällä kuin säällä päässä. 3. Uudet ihanat kesäkengät, joita tosin en oo raskinu vielä käyttää muuten kun kuvaillessa vain. 4. Synttäripäivän mutakakkua, 6. toukokuuta. 5. Lenkin varrelta löysin tunnelin. 6. Kameran mainostusta. 7. Meidän pikkuinen karvapallero tyytyväisenä, rakastan. <3 8. Tanssiesitys poseeraus.

Kertokaa ihmeessä miten teidän toukokuu meni?
Ja joko fiilistelette kesästä?

11 kommenttia:

  1. Mulla meni toukokuu niin nopeasti, että en ees huomannu :D tuntuu, ettei kesä tule ikinä ja vettä vain sataa, oon vissiin malttamaton...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, mäkään en kunnollaa huomannu että toukokuu meni niin nopeesti.. Kuukausi sitten oli vappukin, tuntuu kuin se ois ollu pari päivää sitten.. :-D Täälläki on nyt tosi sateista ilmaa, onneksi huomiseksi on jopa luvattu auringonpaistetta!

      Poista
  2. Mun toukokuu meni niin vauhdila, että tuntuu, etten muista siitä mitään :D Niin on kyllä mennyt koko alku vuosikin.. Toivottavasti kohta paranee säät ja pääsee nauttimaan auringosta! :)

    ~http://Iidamariasdiary.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todellakin meni niin vauhdilla. :-D Ja niimpä!

      Poista
  3. Mullaki meni toukokuu todella nopeesti ohi ja toivottavasti tulis ne lämpimät hellekelit, että pystyis nauttimaankin tästä kesän ihanuudesta. Sulla on muuten todella ihana blogi! Laadukkaat kuvat sekä oot nätti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuulostaa menneen jokaiselta niin nopeasti ohi! :-D Toivon kans, että tulis vaan vähän lämpimämpää, nii pääsis nauttimaan kunnolla kesästä! Kiitos paljon Janette! :-)

      Poista
  4. Oi onneks on jo kesäkuu, vihdoin se kesä ♥ Sulla on ihan hirmukiva blogi, joten liityin sulle lukijaksi! kivan monipuolisia ja erilaisia postauksia, just mun makuun :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ihan oon samaa mieltä. :-) <3 Voi, kiitos paljon Heidi, tervetuloa seurailee! Meenki heti tsekkailee sun blogia. :-)

      Poista
  5. Ihanii kuvia! :) Kesä on tarkottaa mulle matkustelua (tänä vuonna kohteena Italia ja Itävalta) enkä malta oottaa, että pääsee kokee taas uusia paikkoja <3
    Hyvää kesää sullekkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :-) Wau, ihania reissuja sulla tiedossa! Mukavaa matkaa kumpaankin. Matkustelu on kyllä niin ihanaaa :-)

      Poista
  6. Ihana tää postaus! Ja hienot uudet lenkkikengät :-3

    VastaaPoista