lauantai 16. toukokuuta 2015

IKEAN OSTOKSIA

Heippa! Me poikaystäväni kanssa tällä viikolla suunniteltiin, että lauantaina vois mennä ikeaan. No, niimpä me sitten tehtiin tänään kello 11:00, käännettiin auton keula kohti Haaparantaa. Ikeassa tulee suunnilleen käytyä joka vuosi kerran, kun aina keksii sieltä jotain mitä tarvitsee. Vaikka ei oo tuon pitempi matka kuin noin 130km, niin ei siltikään viitsi aina ihan huvikseen ajella. Voisin nyt esitellä teille muutaman ostoksen mitä sieltä tarttui mukaan.


Hyllykkö 599 kruunua, noin 64 euroa (pahoittelut oikeanpuolimmaisen kuvan laadusta)

Tämän kyseisen hyllykön takia periaatteessa halusin mennä ikeaan. Meillä on tämmönen, mutta pienempi (jossa on neljä lokeroa) makuuhuoneessa jo. Mä oon kokoajan miettiny, että mitä ihmettä täältä meiän olohuoneesta puuttuu, kun näyttää niin tyhjältä. Mutta tämän kun laittoi kyseiseen paikkaan, niin jopas sopii mielestäni paremmin kuin hyvin! Väri on mustanruskea. Vielä lokerot on vähän tyhjiä, mutta pikkuhiljaa kehitellä niihin jotain. Ainakin ois tarkotus ostaa muutama kori muutamaan lokerikkoon.

Muovi kukka 29 kruunua, noin 3 euroa
Ja vain siksi, koska oon niin hyvä tappamaan aina ihan oikeat kasvit..

Kylpyhuoneen matto 69 kruunua, noin 7 euroa, luonnossa tummempi mitä kuvassa

Oli ihan pakko saaha uus matto kylppäriin, kun se edellinen oli ihan lytistyny ja vähän likanenkin. Tietenkin on aina helppo pestä, mutta mä oon sellanen ihminen että oikeasti myös kyllästyn nopeasti ja mulla muuttuu maku nopeasti jonkun tietyn tuotteen kanssa, niin jospa sen voisi laittaa siihen piikkiin. Uutta on kiva aina ostaa!

Pyöreä pieni peili 39 kruunua, noin 4 euroa

Tämmönen peili Suomen puolella oisi maksanu jo paljon enemmän. Aina on pitäny ostaa tämmöinen peili, mutta onneksi nyt ikeassa muistin ja löysin edullisesti. Tätä on hyvä käyttää vaikka meikkaamiseen tai vastaavaa.

Kehykset 39 kruunua/kpl, noin 4 euroa/kpl

Nämähän on sellaisia että myös voidaan laittaa valokuvakehyksiksi. Minä nyt kuitenkin päätin sijoittaa ne seinälle tauluiksi. Kuvina näissä siis toimii kortit, kun harrastan postcrossausta, niin valitsin saapuneiden korttien joukosta muutaman lempparini ja keksin oivan idean että laitan ne seinälle. Ja jos joku huomaa, että ylimmät taulut eivät ole ihan samassa kohdassa, niin niiden ei ole tarkoituskaan. En pidä jos kaikki on aina ihan täyskymppi. Ja eihän täydykään olla kaikki aina täydellisesti.

No tottakai sitten lähtiessä oli pakko poiketa candy worldissä. Ja ainahan sieltäkin tarttuu karkkia mukaan, vaikka ei haluais. :D Tälläkertaa otettiin ihan vaan irtokarkkeja. Mutta paljon paremmin ja enemmän valikoimaa tietenkin on kuin Suomen puolella. 

Näiden lisäksi ostettiin vielä sellainen iso peili, mutta sen esittelen vasta sitten joskus kun keksitään sille paikka ja saadaan jotenkin kiinnitettyä seinälle. Itse oon ainakin tyytyväinen näihin ostoksiin tälläkertaa, eihän ikeasta voi koskaan lähteä tyhjinkäsin pois. :)

Tämmöstä tälläkertaa, ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille!

28 kommenttia:

  1. Kivat ostokset ja tosi kiva blogi kans ^_^

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana ulkoasu sun blogissa! :-)

    VastaaPoista
  3. Ikeasta ei kyllä koskaan lähde tyhjin käsin :D Itse toivon pääseväni kesän aikana kanssa käymään, miljoona pientä juttua hankintalistalla :)

    Ps. haluaisitko tarkentaa tuota postcrossausta? Kuulostaa meinaan tosi mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. :D Juu, toki! Meinaan kans muuten että on tosi mukavaa hommaa se! Huomaatkohan sä jos vastaan tähän tuosta postcrossauksesta. :o No kerron kuitenki tähän.. Se on yksinkertaistettuna korttien lähettelyä ympäri maailman. Ja se, miten ja mistä osoitteet voi saada.. Netissä tälläinen sivu: https://www.postcrossing.com/ < sinne pitää ensin rekisteröityä ja sitten siellä on sellaisia kohtia esimerkiksi kuin lähetä kortti, rekisteröi kortti yms.. Englanniksi on sivu. Ja kun haluaa lähettää kortin, niin kone arpoo sulle osoitteen ympäri maailmaa, jostain maasta siis. :D Myös osoitteen yhteydessä tulee tietynlainen koodi, jossa on alku kirjaimet FI ja sitten sen perässä numeroita. (FI tulee siis suomen tunnus, joka maassa toki aina oman maan tunnus ja koodi voi esimerkiksi näyttää tältä: FI-665432). Tämä kyseinen koodi siis myös laitetaan siihen korttiin, jonka olet lähettämässä. Tällä koodilla vastaanottaja (oletetaan että vaikka Saksassa) rekisteröi sen sun lähettämän kortin tuolla kyseisellä nettisivulla ja samalla kun hän sen rekisteröi, niin hän voi kirjoittaa sinulle pienen viestin siinä yhteydessä, joka sitten tulee sinun s-postiin. :) Ja sitten pikkuhiljaa, kun sinun kortteja alkaa mennä perille sinne sun tänne, niin sinun osoite arvotaan aina jollekin ihmiselle jossain päin maailmaa. Ja sitten kun saat kortin, niin siinä kortissa on myös tollainen koodi ja sillä sitten rekisteröit sen tuolla postcrossauksen nettisivulla. :) Ja englanniksi tietenkin kannattaa lähettää, ja korttiin siis yleensä kirjoitetaan vähäsen jotain. Ihan mitä vain. Ja kortissa pitää tietenkin olla postimerkki kun sen lähetät. Mutta tämmöstä korttien lähettelyä ja vastaanottamista se on yksinkertaistettuna (tai monimutkaistettuna). :D Oho, tulipa pitkä... Tajusitkoha mittää. :D

      Poista
    2. Juu tajusin kyllä :D Kuullostaa kyllä aikas mahtavalle, itse ainakin tykkään aina ulkomailla ollessa lähetellä kortteja kaikille ja saadakkin kun toiset on jossain :)

      Poista
    3. Hei kuulostaa ihan super kivalta tuo postcrossaus, voisin itsekin alkaa tuollaista tekemään! Olis hauska nähdä paremmin minkälaisia kortteja oot saanu ja mistä päin maailmaa :-)

      Ja jee Ikea on paras, pitäisi itsekin käydä kunhan saa kauppalistan valmiiksi heräteostosten vähentämiseksi haha!

      Poista
    4. Ane, niimpä! Mäki tykkään aina kun ulkomailla käyn, niin lähetellä kortteja sieltä kaikille. :)

      Poista
    5. Nea, eikös, sitä se kyllä onkin! Mä voin kyllä miettiä, jos tekisin niistä jossain vaiheessa postauksen! Jos saisin koottua jonkunnäkösen, nii siitä näkis sitten vähä minkä tyyppisiä kortteja mulle on lähetelty. :) Joo, on kyllä! Se on kyllä hyvä tehä kauppalista valmiiksi nii vähenee ne heräteostokset. ;-)

      Poista
  4. Kuulostaa tosi kivalta tuo postcrossaus :) meillä kun on ikea melkeen naapurissa, niin joskus tulee käytyä ihan vain suunnittelemassa. Nyt kun muutetaan (taas), niin käytiin perjantaina kattelemassa mitä vois uuteen asuntoon ostaa, mutta tyhjin käsin tultiin onneksi vielä pois. Meillä helppo, kun voi käyä vaikka joka päivä, jos haluaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se onkin. :) Noniin, teillä kun se on niin vieressä.. :-D Vaikka eihän täältäkään ole kuin tuo 130km, mutta ei sitäkään matkaa viitti ajella ihan huvikseen, menee siinä bensaa kuitenki.. Ja varmasti on kiva silleen käyä vaan suunnittelemassa että mitä vois ostaa tulevaan asuntoon. :-)

      Poista
  5. Wau toi hyllykkö olis niin mun mieleen! :3 Mulla on just samanlainen muovikukka kuin tuo :D
    Tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään siitä kyllä tosi paljon. :) ei mun mielestä oo liian suuri, eikä liian pienikään. Sellanen sopiva. :) Kiitos!

      Poista
  6. Vitsi mitä löytöjä! Itekki kävin Jennan kanssa torstaina Ikeassa ja itekki katoinj tuota hyllykköä..oliko siel sun muistaaksesi tuollasta valkosta? :o vai sekotankoha yhtee toiseen..:-) no tuommonen jonkulainen kuitenki mullekki tänne kelpais! nii ja ens kerral ku käyt/käytte ikeassa nii käykäähä meilläki :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä siellä oli tollanen hyllykkö, myös valkosena. :) Toi on kyllä tosi kiva! Hihih :)

      Poista
  7. oi miten kivoja ostoksia! Mielettömän hyvin oot saanut ne kuvattuakin o:
    Ruotsissako te kävitte kaupoilla?

    VastaaPoista
  8. Kiva tuo hylly :) Olisi kiva käydä itsekkin pitkästä aikaa Ikeassa :)

    http://nukkanurkka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo kannattaa, ikea on tosi kiva paikka!

      Poista
  9. mulla on ollu ihan sairaan kauan ollu suunnitelmissa käydä Ikeassa kun tarviin pari juttua mun huoneeseen, mut vielä en oo jaksanut mennä vaiks sellanen ois ihan meidän lähelläkin haha :D ehkä sitten pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nonii sitte vaan ettimään sopiva hetki jollon vois mennä. :D

      Poista
  10. Tosi kivoja ostoksia! Nyt itellekkin tuli halu päästä Ikeaan.. :-D mukavan oloinen blogi sulla muutenkin!

    http://mycherie-milla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo, ikea on kyl yks parhaista paikoista!

      Poista
  11. Tuollaista hyllykköä itsekkin olen miettinyt, toi on kyl tosi kiva :)

    http://pinksunsparkle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on kyllä toistaiseksi mukava tilanjakaja. :) Nyt ku oon saanu pari koriakin hommattua nuihin lokeroihin!

      Poista