lauantai 21. helmikuuta 2015

COSMETICS

Moikka ihanuudet! Pääsimpä ja kerkeän vihdoinki postaamaan teille. Ensinnäki mulla kävi tuossa viikolla semmonen pikku moka. Olin alkamassa postaamaan, mutta päätimpä sitte innoissani työntään muistikortin sim-kortin paikalle tabletissa, ja eiköhän se kortti jääny sinne jumiin. Onneksi sain eilen perjantaina käytettyä sitä tablettia huollossa ja he saivat sen sieltä irti, huh. :D Joten nyt ois sitten uus yritys! Postaan teille nyt mun lemppari kosmetiikkajutuista joita multa löytyy tai mitä käytän.

Yves Rocher Jardins Monde suihkugeeli, mansikantuoksuinen suihkugeeli ja myös mansikantuoksuinen käsi saippua.

Loreal expert shampoo ja hoitoaine (ainaki mun tapaisille kuiville hiuksille oikein hyviä), Natural Code meikkivoide (ihanan samettimainen iho lopputuloksena), Yves Rocher käsirasva.

Dove käsirasva, Lumene meikinpoistoaine (on muuten aika voimakasta ainetta, ei tartti ku vähäsen laittaa nii lähtee meikit hiiteen), Nivea kasvojenpesuaine, Tresemme lämpösuojasuihke hiuksille.

Smooth Sexy Hair hiusöljy (ihan sika hyvää öljyä ja vaikka on pieni pullo, niin riittää pitkään. Oon ostanu tän joskus viime syksynä kampaamosta ja käytän ihan joka suihkun jälkeen, hiuksista tulee ihanan silkkiset, pehmeät ja kiiltävät), Eveline päivävoide, Nivea päivävoide (tätä käytän yleensä pestyille kasvoille).

Nivea invisible dödö, lasinen kynsiviila, Wild Mild ja Beauty Nails kynsilakat (ehottomasti mun lemppari värit, joita multa löytyy tällähetkellä), puhelinlankaponnarit.

Siinäpä on joitan mun kosmetiikkajuttuja, tässä ei oo läheskään kaikkia, jätin suosiolla meikkejä sun muita pois, ettei tästä tulis liian sekavaa. Mut mitä mulle muuta kuuluu. Ainakin tosi omituista on se, että kohta on oikeesti jo maaliskuu, mihin tää aika vaan rientää. Täällä on jo tosi keväiset kelit, aika hassua että tähän aikaan vuodesta jo. Oikeestaan aika ärsyttävää tämä kevät, koska on niin märkää ja aina kastuu ihan kokonaan kengät. Mut ootan kesää kyllä tosi paljon jo! Ois niin psljon suunnitelmia sillon. :) Töitä on nyt ollu vähän vähemmän ja toisaalta välillä ihan kiva, niin saa vaan rentoutua. On tullu käytyä Disco & Show -tanssitunnilla ja kohta aletaan harjottelemaan tanssiesitystä kevään näytöksiin, tosi kivaa. Syksyllä me ei osallistuttu. Mahtavaa päästä esiintymään kaikille! eikai tässä nytten muuta, koitan tulla taas pian postailemaan.

2 kommenttia:

  1. Ai on teillä oikein tanssiesitys kevääl! Vähäks siistii :-3 Tsemppii <3 Ja ihania kosmetiikka juttuja! Jennakin on ostanut tutun kampaamolta yhtä hiusöljyä mikä on ollut tosi hyvää hiuksille. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on meillä, sillee tosi kivaa :--) hihhi, joo hiusöljyt on kyllä tosi hyviä hiuksille!

      Poista